ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ο κλειδαράς Καλλιθέας Νίκος ιδρύθηκε το 1940. Απο τότε μέχρι σήμερα προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα απο υπηρεσίες και συστήματα ασφαλείας απο εταρείες μέχρι οικίες και οχήματα.

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα απο υπηρεσίες και συστήματα ασφαλείας για εταιρείες, οικίες, οχήματα απο την Καλλιθέα και σε όλη την Αθήνα.

Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε επαγγελματικές, αποτελεσματικές και αξιόπιστες κλειδαριές σε ανταγωνιστικές τιμές. Από εταιρείες μέχρι οικίες , χειριζόμαστε κάθε έργο με φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή ώστε να εξασφαλίσουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μείνουν οι πελάτες μας προστετευμένοι είναι να τους παρέχουμε τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας και υπηρεσίες σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.

kleidaras-nikos

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προιόντων όπως κλειδαριές ασφαλείας, χρηματοκιβώτια, συστημάτα ασφαλείας, όπως συστήματα ελέγχου πρόσβασης, ενδοεπικοινωνίες ήχου / βίντεο και άλλα. Το πρωσοπικό μας θα χαρεί να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Διεύθυνση: Χαροκόπου 79 Καλλιθέα, Αθήνα, Τ.Κ. 17671
Ώρες λειτουργίας: 9:00 π.μ. – 21:00 μ.μ. Δευ-Σαβ
Τηλέφωνο: 210-95.33333, 6944.390.590

Επικοινωνήστε για τιμές και προσφορές

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε πρόθυμοι να σας δώσουμε συμβουλές που θα βοηθήσουν να ασφαλίσετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας ώστε να νιώθετε ασφάλεια. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη στο κατάστημά μας.