Βρεθήκατε κλειδωμένοι εξω απο το σπίτι σας στην Καλλιθέα? Δείτε τι μπορείτε να κάνετε..

Το να κλειδώνεστε έξω απο το σπίτι σας είναι πολύ συχνό και επίσης είναι μια απογοητευτική καταστάση που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους καθημερινά. Είτε έχετε ξεχάσει τα κλειδιά σας μέσα στο σπίτι, είτε τα έχετε χάσει είτε τα έχετε χάσει στον δρόμο, αυτές οι καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν πανικό στους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Άλλοι λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν κλειδώματα είναι όταν σκουριάζει η κλειδαρία της πόρτας ή το κλειδί μπορεί να έχει καταστραφεί κτλ. Ευτυχώς, όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν καλώντας έναν έμπειρο κλειδαρά.

Εμείες σαν έμπειροι κλειδαράδες μπορούμε να επιλύσουμε τέτοια προβλήματα γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια χωρίς να προκαλέσουμε ζημιά στην πόρτα σας. Μπορούμε να εξαγάγουμε σπασμένα κλειδιά από οποιονδήποτε τύπο κλειδαριάς πόρτας, μπορούμε να κάνουμε αλλαγή κλειδαριάς ή να την επιδιορθώσουμε εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο κλειδί για εσάς και να φτιάξουμε εφεδρικά κλειδιά και επίσης να ξεκλειδώσουμε οποιαδήποτε πόρτα πολύ γρήγορα.

 

Τσεκάρετε εναλακτικές λύσεις στην Καλλιθέα στην Αθήνα..

Όταν αντιμετωπίζετε κλείδωμα στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις εναλακτικές λύσεις που έχετε διαθέσιμες. Ακριβώς, εάν αφήσατε ανοιχτό ένα παράθυρο, μπορείτε να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σπίτι σας μέσω αυτού. Επίσης, εάν έχετε ένα εφεδρικό κλειδί που αφήσατε σε έναν στενό φίλο ή συγγενή, μπορείτε να τον καλέσετε και να δείτε αν μπορεί να σας φτάσει γρήγορα.

Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση προσπαθούν να ανοίξουν οι ίδιοι την πόρτα. Αυτό μπορεί να μην είναι καλή ιδέα, επειδή το πιο πιθανό είναι να καταστρέψουν την πόρτα ή την κλειδαριά της πόρτας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι ασφαλείς από διαρρήξεις, επειδή η πόρτα / κλειδαριά δεν θα λειτουργεί πλέον σωστά.

 

Καλέστε έναν κλειδαρά στην Καλλιθέα

Προκειμένου να αποφευχθεί ζημιά σε οποιοδήποτε τμήμα της πόρτας ή στην κλειδαριά, συνιστάται να καλέσετε έναν τοπικό κλειδαρά που μπορεί να σας βοηθήσει ξεκλειδώνοντας την πόρτα για εσάς. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε την πόρτα κλωτσώντας την κλειδαριά, πιέζοντας την πόρτα ή δοκιμάζοντας άλλα πράγματα που θα προκαλέσουν μη αναστρέψιμες ζημιές. Αντι αυτού, καλέστε έναν τεχνικό που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και δεξιότητες για να σας ανοίξει την πόρτα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Ο Κλειδαράς Νίκος είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένος για την εγκατάσταση και αντικατάσταση οποιουδήποτε τύπου κλειδαριάς πόρτας, για την εξαγωγή σπασμένων κλειδιών, για την επισκευή κατεστραμμένων κλειδαριών πόρτας, για την κοπή, την αντικατάσταση ή την αναπαραγωγή οποιουδήποτε τύπου κλειδιού, για το ξεκλείδωμα θυρών και ούτω καθεξής.

Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και η πόρτα σας θα παραμείνει ατόφια και η τιμή είναι πολύ προσιτή, ανάλογα με τον τύπο της πόρτας / κλειδαριά που έχετε και την πολυπλοκότητα της υπηρεσίας που πρέπει να εκτελέσουμε.

 

Γρήγορη αναπόκριση οποιαδήποτε ώρα

Δυστυχώς, το κλείδωμα στο σπίτι μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε ώρα, ακόμη και στη μέση της νύχτας όταν επιστρέφετε στο σπίτι από ένα πάρτι για παράδειγμα. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να καλέσετε έναν κλειδαρά στην Καλλιθέα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε ώρες μπροστά από την πόρτα σας. Ένας κλειδαράς έκτακτης ανάγκης θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την πρόσβαση στο σπίτι σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σε περίπου 30 λεπτά, ένας έμπειρος ειδικευμένος τεχνικός θα φτάσει στο σπίτι σας και θα λύσει το πρόβλημα αμέσως σε υψηλό επίπεδο ποιότητας. Καλέστε έναν κλειδαρά όποτε τον χρειαστείτε.

 

Προστασία απο τα κλειδώματα

Αφού κλειδωθήτε έξω, συνιστάται να προσέχετε και να προσπαθείτε να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα εάν είναι δυνατόν. Πρώτον, πρέπει να ζητήσετε από τον κλειδαρά να δημιουργήσει ένα διπλό κλειδί για εσάς. Αφήστε αυτό το εφεδρικό σετ κλειδιών σε έναν αξιόπιστο φίλο, γείτονα ή συγγενή που μπορείτε να καλέσετε όποτε είναι απαραίτητο. Ή μπορείτε να τα κρύψετε κάπου σε ένα ασφαλές μέρος στην ιδιοκτησία σας, αλλά να είστε δημιουργικοί.

Η απόκρυψη των εφεδρικών κλειδιών κάτω από το χαλί της μπροστινής πόρτας είναι λάθος, γιατί εκεί ψάχνουν πρώτα οι διαρρήκτες. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τις κλειδαριές είναι να ελέγχετε συνεχώς το κλείδωμα της πόρτας και το ίδιο το κλειδί.

Εάν δείτε οποιαδήποτε ζημιά σε αυτά ή αν παρατηρήσετε ότι είναι σκουριασμένα, καλέστε έναν κλειδαρά και αντικαταστήστε / επισκευάστε τα, διαφορετικά ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν πολύ σύντομα.

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε κλείδωμα στο σπίτι ή χρειάζεστε αλλαγή / επισκευή της κλειδαριάς ή του κλειδιού, καλέστε έναν κλειδαρά και αφήστε τον να χειριστεί το πρόβλημα με ασφαλή τρόπο.